torsdag 16 oktober 2008

Viva la Maden!

Hejsan hoppsan kära vänner!

Idag var dagen D som de allierade sa. Vi var nämligen på Madenskolan och predikade om vårt projekt. Det gick superfint! Vi blev rätt imponerade av vad de "små barnen" faktiskt kunde. Men vi tror ändå att de kan lära sig något av vår tidning då det är väldigt mycket blandad fakta. De verkade tycka om tidningen faktiskt. Ni som var där får som sagt gärna skriva kommentarer om allt och ingenting! Skriv gärna om vad ni vill att vi ska skriva, en liten hälsning eller bara vad ni tycker om tidningen. Nästa vecka ska vi till Kyrkbyskolan och berätta om samma sak som vi berättade om idag. Tveksamt om de eleverna kommer vara lika bra som de här, det är svårt att överträffa dessa! Nä, tack ska ni ha alla elver i sexan på Maden för denna dag. Ha det så kul med vår grymma tidning och lycka till i tävlingen.

//Dunia och Veronica

4 kommentarer:

Kattgalen sa...

Eftersom jag var med idag på er undervisning, håller jag till punkt och pricka med er om att vi var väldigt duktiga!
Tack sjävla!

Anonym sa...

Haha, ja, ni var gryma!

Anonym sa...

NI var GRYMMA!
Jag älskade det med Treon och det!
Ska prova det :)
Och tidningen var väldigt rolig,och jag fick veta massor av saker som jag aldrig hört förut som det med godiset,och kvalster.
GIssa vem som fick problem att sova ? :P
Men tack för allt! Ni var skitgrymma!

Wiwwi och Dunkis: sa...

Nejmen tack så väldans mycket! Ja, prova gärna treo-försöket. Lite synd att det inte fungerade bättre men det kan bli en kul utmaning. grymt bra att du tycker om tidningen, det är ju det som är meningen med allt! :D Ha det så bra och tack själv!

//Veronica